Jump to content
Carp Anglers Group Forums
  • 0

Links On The Homepage Not Working?


jaminsk1
 Share

Question

I'm not sure this is the correct area to post this but I am having some issues when trying to access posts from the links in the homepage?

I have tried on my phone on the mobile site and on my browsers (safari and firefox) and I'm getting the same result where I am redirected back to the homepage again.

This has only started happening over the last couple of days? Anyone else having similar problems?

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Willem - I can't do screen prints becasue I'm at work and would have issues uploading.

Basically on the home page - http://www.carpanglersgroup.com/forum/index.php?act=idx

Then any of the links to the most recent threads held within a forum are directing straight back to the homepage so the top one would be

- Membership Renewal Drawing... by kentlakecarper 17 May 2012 (http://www.carpanglersgroup.com/forum/index.php??showtopic=47914#entry622167)

next

- CAG STATE CHAIRS by Louis 07 Jul 2009 (http://www.carpanglersgroup.com/forum/index.php??showtopic=35881#entry474976)

etc

Interestingly enough, I had to navigate to this thread through the forums themselves and now if I try the link on the homepage it takes me into the thread.

Cookies are enabled on all my browsers. I will try clearing the cache and see if that makes any difference.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

OK - bit more of an update. Clearing the cache didn't work however I only get the error message if there are unread posts in the thread. I have read all the posts the link works while it is failing for anything with new content.

Hope this is of some help.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Thanks guys.

I see what you mean AND I could duplicate it just as you described.

It seems to do the same for me, it works fine if no new / unread posts in that section.

In the meantime, please make use of the "View New Content" button at the top of the page. http://www.carpanglersgroup.com/forum/index.php?showtopic=48307entry626974

We're working on it. Please report anything else "buggy" here as well.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...